Skolledningen informerar

Viktigt! Årskurs 7–9 går över till nätbaserad undervisning

skickad 9 jan. 2021 02:43 av Jonas Hellström   [ uppdaterad 9 jan. 2021 02:49 ]

Årskurs 7–9 går över till nätbaserad undervisning

Grundskoleförvaltningen har fattat beslut om att elever i årskurs 7–9 i Malmö stads grundskolor ska gå över till nätbaserad undervisning när skolan startar den 11 januari.

Det är extra viktigt att ni som vårdnadshavare i detta läge håller koll på den information som går ut via Infomentor!

Vår egen pedagogiska webbplats (denna sida) är egentligen stängd, så vi hänvisar till ovanstående kanaler.

Pedagogisk webbplats stängs

skickad 17 nov. 2020 23:16 av Jonas Hellström

För att kunna efterleva krav på tillgänglighet och enhetlighet kommer samtliga Malmö stads pedagogiska webbplatser inom kort att stängas och allt relevant innehåll att flyttas över till den redan existerande officiella webbplatsen. I vårt fall innebär det att adressen https://malmo.se/Service/Utbildning-och-forskola/Grundskola/Grundskolor/Linneskolan.html är den enda som gäller framöver.

För vårdnadshavare gäller även fortsatt att Infomentor är vår huvudsakliga kommunikationsplattform. Förändringen gäller alltså endast denna sida som du just besöker!

Linnéskolan mobilfri från och med läsåret 20/21

skickad 13 aug. 2020 22:50 av Monika Miheller

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår!

Vi i skolledningen har lagt ut viktig information till dig som vårdnadshavare på ditt barns InfoMentor. Vi har lagt ut information som du behöver ta del av om bland annat nya mötesrutiner på grund av Covid-19 och att Linnéskolan som bekant är mobilfri från och med detta läsår.

Vi komemr att lägga ut information fortlöpande på InfoMentor så gå gärna in där och läs.

Jan Berlings bortgång

skickad 31 juli 2020 07:57 av Monika Miheller   [ uppdaterad 31 juli 2020 10:09 ]

Hej!

Med detta meddelande hittar ni bifogat ett brev med information om Jans tragiska bortgång. Vi har under dagen försökt att lägga ut brevet på alla klassers InfoMentor-sidor men inte lyckats. Så fort InfoMentors support har öppen igen så kommer vi att lägga ut brevet även där.

Det är med stor sorg vi lägger ut detta brev.

Allt gott till er alla!
/Monika

Inloggning och kontaktuppgifter, Infomentor

skickad 8 apr. 2020 06:09 av Jonas Hellström   [ uppdaterad 8 apr. 2020 10:14 ]

Viktigt! Eftersom vi gått över till kommunikation med vårdnadshavare via Infomentor är det av högsta vikt att alla har en fungerande inloggning - samt korrekta personuppgifter!

Du som kommer in på ditt konto ombedes se till att telefonnummer och epost-adress är uppdaterade. Epost-adressen är extra viktig då Infomentor äntligen fått en återställningsfunktion för den som glömt sina inloggningsuppgifter. Har du ej tillgång till ditt konto ALLS så ring Jonas Hellström på 070-876 73 43. Har du bara glömt ditt användarnamn/lösenord så kan du trycka på återställningsknappen och få nya uppgifter mejlade!

Återställningsfunktion Infomentor

Information om julavslutningen den 20 december

skickad 12 dec. 2019 12:05 av Monika Miheller

Hej!

Med detta meddelande hittar ni två bifogade dokument med information om innehåll och hålltider för skolavslutningen den 20 december. Skolan börjar igen den 9 januari 2020 enligt ordinarie schema. God Jul och Gott Nytt År! Tack för fint samarbete denna terminen.

Vänligen,

Monika

Trevligt höstlov till er alla!

skickad 25 okt. 2019 02:49 av Monika Miheller

Hej!

Vi vill passa på att önska er alla ett trevligt höstlov med denna ljuvliga bild på våra MA/NO-lärare på högstadiet. Njut av ledigheten!

Skolledningen

Studiedag den 16 oktober

skickad 4 okt. 2019 02:54 av Monika Miheller

Hej!

Vi vill påminna er alla om att det är studiedag den 16 oktober. Fritidshemmet har öppet som vanligt.

Trevlig helg!

Studiedag 26/9 och fritids är stängt

skickad 16 sep. 2019 04:24 av Karin Bjurvill Mattisson

Vi vill påminna om vår nästa studiedag som är torsdagen den 26/9. All personal på skolan har konferens och utbildning denna dag.
Det innebär att fritids stänger kl 16 onsdagen den 25/9 och har helt stängt torsdagen den 26/9.
Om ni är i behov av  omsorg till ert barn, hör av er till bitr. rektor Karin så erbjuds plats på närliggande fritidshem.

Vänligen Skolledningen

Skolsamrådsmöte den 23 september kl. 18.00

skickad 9 sep. 2019 06:38 av Monika Miheller

Den 23 september har vi läsårets första skolsamrådsmöte kl. 18.00 i personalrummet i stora A-byggnaden.  Med detta meddelande så bifogar vi inbjudan med agendan.

Vi hälsar klassrepresentanterna välkomna!

1-10 of 107