Invigning av Multisportarenan

skickad 21 apr. 2015 03:37 av Johan Revemark   [ uppdaterad 28 apr. 2015 00:30 ]
Måndagen den 27/4 kl.14.00 invigdes vår multisportarena.

På skolgården fanns omkring 600 elever/föräldrar som bevittnade invigningen som skedde i strålande solsken. Rektor Johan Revemark pratade om multiarenans olika funktioner och att denna typ av arena är den första i Sverige att vara en sk. tyst Multisportarena. Det innebär att väggarna inte medför ökat ljud vilket gör att själva arenan inte för något oväsen i sig själv.

MFF stjärnorna Markus Rosenberg, Zlatan Azinovic, Yksel Osmanovski och Niklas Skoog, har alla anknytning till Linnéskolan.
Markus Rosenberg - har gått på Geijerskolan (och den skolan är ju placerad på Linnéskolan idag), Zlatan Azinovic - läser till lärare och har sin praktikplats på Linnéskolan, Yksel Osmanovski – är fotbollstränare i Linnéskolans fotbollsakademi och Niklas Skoog – är fotbollstränare i fotbollsakademin och fritidsledare på Linnéskolan.
Samtliga invigare har rejäla fotbollsmeriter som fotbollsproffs i både Sverige och utlandet samt en massa landskamper.

Invigningen genomfördes med straffsparksläggning mot ett av målen. Zlatan stod i mål och de tre spelarna sköt vars en straff varpå invigningen vad genomförd.

ą
IMG_0005.PNG