Skoljoggen 2014 på Linnéskolan

skickad 12 sep. 2014 01:52 av Okänd användare

Hej

Den 17 september 2014 kommer Linnéskolan att delta i skoljoggen. Varje år springer, joggar, lunkar eller går en halv miljon unga i loppet som arrangeras till förmån för SOS Barnbyar.

Linnéskolan har valt att inte samla in någon springslant men vi medverkar i arrangemanget som genomförs på många skolor i Sverige samtidigt. Vill man skänka pengar kan man läsa mer på www.skolidrott.se/Arrangemang/Skoljoggen/

Alla elever och personal kommer att medverka i årets skoljogg som sträcker sig 5 km, enligt kartan nedan. Man behöver inte springa men man kan gå eller lunka i egen takt. Klädsel efter egen ambition och förmåga. Klassföreståndarna går med sin klass och för de som vill springa finns det personal som springer med i täten (…bara vi orkar…).

(5 km)

Skoldagen den 17/9 startar enligt ordinarie schema och kl.13.00 startar skoljoggen utanför handikappbadet/Hylliekroken. När man har kommit i mål slutar skoldagen!

Om det finns föräldrar som vill delta är ni välkomna att kontakta klassföreståndarna så blir ni registrerade.

Välkomna

Johan Revemark